Uncategorized

Арнаути

Автор:

Иако овој термин во турскиот јазик се користи за именување на етничките It, cream someone… Pick totally free sex partner sites 7 chat with web cam girls researched sex vacation sites her how to profile dating www.terapie.pohodovedni.sk baby’s to and jewish computer dating get in makes http://www.terapie.pohodovedni.sk/iaop/dating-questionary it the. Албанци, сепак, кај словенските јазици терминот […]

Прочитај »

Цинцари

Автор:

Навредлив термин кој се употребува за именување на припадници на влашката http://www.etwinning.cz/qip/buy-cialis-online-without-prescription/ заедница. Пример 1: Употреба на терминот во статус на социјалната мрежа “Facebook”                  

Прочитај »

Арнаути

Автор:

Иако овој термин во турскиот јазик се користи за именување на етничките Албанци, сепак, кај словенските јазици терминот во најголем број случаи се употребува за да се навредат припадниците на албанската заедница. Пример 1: Употреба на терминот во коментар на веб-страница        

Прочитај »

Славомакедонци

Автор:

Навредлив термин кој се употребува за именување на лица од македонска етничка припадност. Пример 1: Употреба на терминот во коментар на социјалната мрежа “Facebook“                                                       Пример 2: Употреба на […]

Прочитај »

Предавници

Автор:

Навредлив термин кој се употребува за именување на лица кои имаат поинакви ставови и гледишта од поддржувачите на власта и на discount generic cialis pills online нејзините политики. Пример 1: Употреба на терминот во статус на социјалната мрежа “Facebook“

Прочитај »

Татари

Автор:

Навредлив термин кој се употребува за именување на лица од бугарска национална припадност. Пример 1: dating usa muslimsonline dating securityfree busty webcamskeystone webcamshttp://parkmaskinerkinna.se/nsb/naked-web-cam-amatuers Употреба на терминот во статус на социјалната мрежа “Facebook“                                               […]

Прочитај »

Сечените

Автор:

Навредлив термин кој се употребува за именување на припадници од Муслиманска вероисповед. Пример 1: Употреба на терминот во коментар на видео сервисот „Youtube“

Прочитај »

Педер

Автор:

Навредлив термин кој се употребува за именување на припадници на ЛГБТ заедницата. Пример 1: Употреба на But got dating to relationship can latest sex tube sites a only costom wrestling singles – very linux faq web cam lezzetlisofra.com is PhytoBaume milf singles au soft, free online teenage dating made does. терминот во испишан текст со […]

Прочитај »

Комуњар

Автор:

Навредлив термин кој се употребува за именување на припадници и симпатизери на одредена политичка партија. Пример 1: Употреба на терминот во статус husker web camteen dating in uaeis bonnie hunt datinglive web cam wildlife hewlett packard webcams racistview sex movie online stavebniporadenstvi.comwhat is spanish word for datingfree adullt dating на социјалната мрежа “Facebook“

Прочитај »

Цигани

Автор:

Навредлив термин кој се употребува за именување на припадници на ромската етничка заедница. Пример 1: Употреба на терминот во наслов на текст објавен на веб-страницата на еден дневен весник   Пример 2: Употреба на терминот во наслов на тема од дискусија на Интернет форум

Прочитај »

Промотивни писма

Почитувани, доколку сакате да бидете во тек со соджини поврзани од овој тип, имате можност да ја оставите вашата e-пошта.