Uncategorized

Педер

Навредлив термин кој се употребува за именување на припадници на ЛГБТ заедницата.

Пример 1: Употреба на

терминот во испишан текст со спреј врз билборд

peder

Последни новости

Промотивни писма

Почитувани, доколку сакате да бидете во тек со соджини поврзани од овој тип, имате можност да ја оставите вашата e-пошта.