Безомразна Герила

Младите битолчани порачуваат: Подари му љубов на светот, доста му е од омраза!

Членови на Младинскиот актив од битолската гимназија „Јосип Броз Тито“, преку групен јавен перформанс на Широк сокак, со љубов им се спротивставија на навредите и предрасудите. Овие млади луѓе низ игра и глума покажаа како може да се прекине ланецот на омраза, и како секој заслужува шанса да премине на страната на безомразните. Погледнете како изгледаше перформансот на битолските средношколци…

Последни новости

Промотивни писма

Почитувани, доколку сакате да бидете во тек со соджини поврзани од овој тип, имате можност да ја оставите вашата e-пошта.