Uncategorized

Сечените

Навредлив термин кој се употребува за именување на припадници од Муслиманска вероисповед.

Пример 1: Употреба на терминот во коментар на видео сервисот „Youtube“

secenite

Последни новости

Промотивни писма

Почитувани, доколку сакате да бидете во тек со соджини поврзани од овој тип, имате можност да ја оставите вашата e-пошта.