Uncategorized

Цинцари

Навредлив термин кој се употребува за именување на припадници на влашката

заедница.

Пример 1: Употреба на терминот во статус на социјалната мрежа “Facebook”

cincari

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Последни новости

Промотивни писма

Почитувани, доколку сакате да бидете во тек со соджини поврзани од овој тип, имате можност да ја оставите вашата e-пошта.