Uncategorized

Татари

Навредлив термин кој се употребува за именување на лица од бугарска национална припадност.

Пример 1:

Употреба на терминот во статус на социјалната мрежа “Facebook“

tatari

 

fb.pr1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Последни новости

Промотивни писма

Почитувани, доколку сакате да бидете во тек со соджини поврзани од овој тип, имате можност да ја оставите вашата e-пошта.