Uncategorized

Комуњар

Навредлив термин кој се употребува за именување на припадници и симпатизери на одредена политичка партија.

Пример 1: Употреба на терминот во статус

на социјалната мрежа “Facebook“

komunjari

Последни новости

Промотивни писма

Почитувани, доколку сакате да бидете во тек со соджини поврзани од овој тип, имате можност да ја оставите вашата e-пошта.