Безомразна Герила

“Заедно против говорот на омраза” училишен перформанс во Куманово

Најмладите треба да растат без омраза, преку вклучување во најразлични активности низ кои ќе ги осознаваат негативните ефекти од говорот на омраза, ќе учат едни за други, ќе соработуваат и ќе се почитуваат. Ова се главните пораки на училишниот перформанс “Заедно против говорот на омраза” што го организираше Центарот за меѓукултурен дијалог од Куманово, во основното училиште „11 Октомври”. Погледнете каква беше атмосферата на големиот одмор во ова кумановско училиште…

Последни новости

Промотивни писма

Почитувани, доколку сакате да бидете во тек со соджини поврзани од овој тип, имате можност да ја оставите вашата e-пошта.