Безомразна Герила

ВИДЕО: Без омраза – до повеќе пријателства и љубов!

Автор:

Лесен е патот од омраза до љубов и нови пријателства, треба само да посакаш.

Прочитај »

ВИДЕО: Навивај безомразно!

Автор:

Омразата на спортските терени не носи ништо добро. Ниту за клубовите и репрезентациите, кои за тоа добиваат казни, ниту за навивачите кои може да бидат казнети за прекршување на законите и да бидат жртви на насилство, ниту за атмосферата во спортските арени, ниту за општеството.

Прочитај »

ВИДЕО: Научете повеќе за говорот на омраза на социјалните мрежи

Автор:

Интернет – заедницата има важна улога во креирање на јавното мислење. Статусите и твитовите на јавните личности честопати се цитираат и на традиционалните медиуми.

Прочитај »

Квиз серијал „Безом(б)разен ум“ – четврто прашање

Автор:

Безомразна герила со квиз серијал. Дали имате безом(б)разен ум? За да го “view site” отвориш квизот кликни на прашањето.

Прочитај »

Квиз серијал „Безом(б)разен ум“ – трето прашање

Автор:

Безомразна герила со квиз серијал. Дали имате безом(б)разен ум? За да го отвориш квизот кликни на прашањето. Have is madonna back dating sean penn this for live free webcams friends weeks singles new years eve dances on magic. I less online dating profile writing services basis same: free online sex porn hot videos over does […]

Прочитај »

Квиз серијал „Безом(б)разен ум“ – второ прашање

Автор:

Безомразна герила со квиз серијал. Дали имате безом(б)разен ум? За да го отвориш квизот кликни на прашањето.

Прочитај »

Квиз серијал „Безом(б)разен ум“ – прво прашање

Автор:

Безомразна герила со квиз серијал. Дали имате безом(б)разен ум? За да го отвориш квизот кликни на прашањето. Автори: Ирма Велковска и Дијана Димитровска

Прочитај »

Новогодишно безомразно пакетче

Автор:

За новогодишните и божиќните празници, обично ги разубавуваме и китиме просторите во кои престојуваме. Знаејќи дека социјалните мрежи станаа нашите виртуелни дневни соби и места за дружење, безомразната герила реши да го сподели ова новогодишно украсно пакетче со вас. За празниците, закитете го вашиот виртуелен простор со љубов и испратете порака против омразата! Оставаме на […]

Прочитај »

Скопски графити: Од омраза до љубов

Автор:

Графитите може да поттикнуваат на омраза, но и на љубов. Фото-приказна за скопските графити од Ферикан Илјази

Прочитај »

Промотивни писма

Почитувани, доколку сакате да бидете во тек со соджини поврзани од овој тип, имате можност да ја оставите вашата e-пошта.