Безомразна Герила

Скопски графити: Од омраза до љубов

Графитите може да поттикнуваат на омраза, но и на љубов.
Фото-приказна за скопските графити од Ферикан Илјази

Последни новости

Промотивни писма

Почитувани, доколку сакате да бидете во тек со соджини поврзани од овој тип, имате можност да ја оставите вашата e-пошта.