Безомразна Герила

Квиз серијал „Безом(б)разен ум“ – прво прашање

Безомразна герила со квиз серијал. Дали имате безом(б)разен ум?

За да го отвориш квизот кликни на прашањето.

prasanje1_1

Автори: Ирма Велковска и Дијана Димитровска

Последни новости

Промотивни писма

Почитувани, доколку сакате да бидете во тек со соджини поврзани од овој тип, имате можност да ја оставите вашата e-пошта.