Безомразна Герила

Новогодишно безомразно пакетче

За новогодишните и божиќните празници, обично ги разубавуваме и китиме просторите во кои престојуваме. Знаејќи дека социјалните мрежи станаа нашите виртуелни дневни соби и места за дружење, безомразната герила реши да го сподели ова новогодишно украсно пакетче со вас.

За празниците, закитете го вашиот виртуелен простор со љубов и испратете порака против омразата! Оставаме на вас како ќе го направите ова: со поставување на некој од овие украси како кавер фотографија на вашиот профил, како фото на профилот, или само со споделување на овие украси со вашите пријатели.

За само минутка-две, ќе го разубавите вашиот профил, и ќе направите нешто убаво за сите нас. Со малку напор, да споделиме многу љубов. Среќни празници 🙂

Последни новости

Промотивни писма

Почитувани, доколку сакате да бидете во тек со соджини поврзани од овој тип, имате можност да ја оставите вашата e-пошта.