Безомразна Герила

ВИДЕО: Перформанс „мразачот“

)

Сте се запрашале ли што би одговориле доколку некој ви зборува со омраза?
Безомразната герила одлучи да ги испровоцира луѓето во центарот на Скопје да шират безомразни пораки. Се поставивме на улица Македонија и почнавме да „работиме“. Погледнете какви реакции улови нашата екипа.

Последни новости

Промотивни писма

Почитувани, доколку сакате да бидете во тек со соджини поврзани од овој тип, имате можност да ја оставите вашата e-пошта.