Видео

Случајот на новинарот Јерсилд против Данска

Погледнете зошто Европскиот суд за човекови права застанал во одбрана на новинарот Јерсилд, кој бил обвинет од судовите во Данска за ширење расистички говор на омраза во телевизиска емисија.

Последни новости

Промотивни писма

Почитувани, доколку сакате да бидете во тек со соджини поврзани од овој тип, имате можност да ја оставите вашата e-пошта.