Безомразна Герила

„Пресвртница” од омраза кон љубов во Тетово

Група волонтери од Центарот за балканска соработка “ЛОЈА” од Тетово, во близина на градскиот плоштад, го одиграа перформансот „Пресвртница“, со цел да ја подигнат свеста на граѓаните за ефектите од говорот на омраза, но, и да ги поттикнат да размислуваат за позитивните страни од заедничкото живеење. Погледнете како изгледаше целиот перформанс.

Последни новости

Промотивни писма

Почитувани, доколку сакате да бидете во тек со соджини поврзани од овој тип, имате можност да ја оставите вашата e-пошта.