Безомразна Герила

ВИДЕО: Познатите против говорот на омраза

Познатите личности со пораки против употреба на говор на омраза.

Последни новости

Промотивни писма

Почитувани, доколку сакате да бидете во тек со соджини поврзани од овој тип, имате можност да ја оставите вашата e-пошта.