Безомразна Герила

Охридските средношколци го одиграа „Рибиниот танц против говорот на омразата“

Топлиот февруарски ден и преполниот плоштад беа вистински предизвик за учениците од гимназијата „Св. Климент Охридски“ од Охрид, да го одиграат „Рибиниот танц против говорот на омразата“, и да испратат порака за заедништво и почитување на различностите. Погледнете како изгледаше нивниот перформанс…

Последни новости

Промотивни писма

Почитувани, доколку сакате да бидете во тек со соджини поврзани од овој тип, имате можност да ја оставите вашата e-пошта.