Uncategorized

Љочкари

Навредлив термин кој се употребува за именување на припадници на албанската етничка заедница.

Пример 1: Употреба на терминот во комуникација на Интернет форум

ljockari

Последни новости

Промотивни писма

Почитувани, доколку сакате да бидете во тек со соджини поврзани од овој тип, имате можност да ја оставите вашата e-пошта.