Uncategorized

Каури

Навредлив термин кој се употребува за именување на припадници на македонската етничка заедница.

Пример 1: Употреба на терминот во коментар на видео сервисот „Youtube“

smrt.za.kauri

Последни новости

Промотивни писма

Почитувани, доколку сакате да бидете во тек со соджини поврзани од овој тип, имате можност да ја оставите вашата e-пошта.