Новости

“Хајд парк” – безомразен флешмоб во Прилеп

Ученици и наставници од средното училиште „Орде Чопела“, во средата, на градскиот плоштад во Прилеп, го организираа јавниот перформанс „Хајд парк“ против го говорот на омраза.

„Хајд парк“ е првиот настан од серијата групни јавни перформанси што ќе се организираат во следниот период, како дел од конкурсот

„Со креативност и младински активизам против говорот на омраза”.

Наскоро на „Безомразно“ ќе можете да погледнете и видео парче од случувањата на прилепскиот плоштад.

Галерија

Последни новости

Промотивни писма

Почитувани, доколку сакате да бидете во тек со соджини поврзани од овој тип, имате можност да ја оставите вашата e-пошта.