Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mimwebs/public_html/bezomrazno.mk/wp-content/themes/bezomrazno/header.php on line 43

Видео

Документарец: Аксу против Турција

За патешествието на случајот од турските судови до Стразбур, и тенката линија меѓу говорот на омраза и слободата на изразување.

Последни новости

Промотивни писма

Почитувани, доколку сакате да бидете во тек со соджини поврзани од овој тип, имате можност да ја оставите вашата e-пошта.