Безомразна Герила

ВИДЕО: Навивај безомразно!

Омразата на спортските терени не носи ништо добро. Ниту за клубовите и репрезентациите, кои за тоа добиваат казни, ниту за навивачите кои може да бидат казнети за прекршување на законите и да бидат жртви на насилство, ниту за атмосферата во спортските арени, ниту за општеството.

Зошто безобразно кога може безомразно? Навивај со срце!

Последни новости