Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mimwebs/public_html/bezomrazno.mk/wp-content/themes/bezomrazno/header.php on line 43

Безомразна Герила

Младите струмичани се обединија под мотото „Избери среќа наместо омраза!“

Околу 200

ученици од основните и средните училишта од Струмица го одиграа перформансот „Избери среќа наместо омраза!“, во организација на Младинскиот совет и здружението „НОВУС“. Заеднички испратија порака за меѓусебно разбира и почитување, и за подигање на свеста против говорот на омраза… Погледнете како изгледаше 5 минутната безомразна блокада на главната раскрсница во Струмица…

Последни новости

Промотивни писма

Почитувани, доколку сакате да бидете во тек со соджини поврзани од овој тип, имате можност да ја оставите вашата e-пошта.