Безомразна Герила

ВИДЕО: Перформанс „мразачот“

)

Сте се запрашале ли што би одговориле доколку некој ви зборува со омраза?
Безомразната герила одлучи да ги испровоцира луѓето во центарот на Скопје да шират безомразни пораки. Се поставивме на улица Македонија и почнавме да „работиме“. Погледнете какви реакции улови нашата екипа.

Последни новости