Видео

Случајот на новинарот Јерсилд против Данска

Погледнете зошто Европскиот суд за човекови права застанал во одбрана на новинарот Јерсилд, кој бил обвинет од судовите во Данска за ширење расистички говор на омраза во телевизиска емисија.

Последни новости