Безомразна Герила

Охридските средношколци го одиграа „Рибиниот танц против говорот на омразата“

Топлиот февруарски ден и преполниот плоштад беа вистински предизвик за учениците од гимназијата „Св. Климент Охридски“ од Охрид, да го одиграат „Рибиниот танц против говорот на омразата“, и да испратат порака за заедништво и почитување на различностите. Погледнете како изгледаше нивниот перформанс…

Последни новости