Uncategorized

Цинцари

Навредлив термин кој се употребува за именување на припадници на влашката

заедница.

Пример 1: Употреба на терминот во статус на социјалната мрежа “Facebook”

cincari

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Последни новости