Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mimwebs/public_html/bezomrazno.mk/wp-content/themes/bezomrazno/header.php on line 43

Новости

Во Прилеп младите дебатираа за справувањето со говорот на омраза

Платформата против говор на омраза одржа отворен едукативен настан за говорот на омраза во Прилеп. Претставници од различни организации членки на Платформата, одржаа кратки презентации на теми поврзани со говор на омраза, слобода на изразување, дискриминација и дела од омраза. Исто така, говорниците се осврнаа на активностите и проектите на индивидуалните организации во борбата со говор на омраза. На настанот беа поканети и учествуваа млади луѓе, кои внимателно ги следеа презентациите и се вклучија во дискусијата со свои размислувања и идеи.

Последни новости

Промотивни писма

Почитувани, доколку сакате да бидете во тек со соджини поврзани од овој тип, имате можност да ја оставите вашата e-пошта.