Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mimwebs/public_html/bezomrazno.mk/wp-content/themes/bezomrazno/header.php on line 43

Видео

Видео документарец: „Тагблат“ против Австрија

Како беа седнати на обвинителна клупа медиумите кои остро го критикуваа говорот на омраза и политиките на Партијата на слободата

во Австрија и нејзините челиници? Како се менуваше судската пракса во оваа земја под влијание на пресудите на Европскиот суд за човекови права во Стразбур? Документарецот зборува за голготата на неделникот „Тагблат“ и на други медиуми и новинари низ австриските судови, и завршниците во Судот во Стразбур.

Последни новости

Промотивни писма

Почитувани, доколку сакате да бидете во тек со соджини поврзани од овој тип, имате можност да ја оставите вашата e-пошта.