Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mimwebs/public_html/bezomrazno.mk/wp-content/themes/bezomrazno/header.php on line 43

Видео

Случајот на новинарот Јерсилд против Данска

Погледнете зошто Европскиот суд за човекови права застанал во одбрана на новинарот Јерсилд, кој бил обвинет од судовите во Данска за ширење расистички говор на омраза во телевизиска емисија.

Последни новости

Промотивни писма

Почитувани, доколку сакате да бидете во тек со соджини поврзани од овој тип, имате можност да ја оставите вашата e-пошта.