Uncategorized

Сечените

Навредлив термин кој се употребува за именување на припадници од Муслиманска вероисповед.

Пример 1: Употреба на терминот во коментар на видео сервисот „Youtube“

secenite

Автор:

Последни новости

Промотивни писма

Почитувани, доколку сакате да бидете во тек со соджини поврзани од овој тип, имате можност да ја оставите вашата e-пошта.