Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mimwebs/public_html/bezomrazno.mk/wp-content/themes/bezomrazno/header.php on line 43

Новости

Награден конкурс за графички решенија за пораки против говорoт на омраза на Интернет

Метаморфозис, фондација за Интернет и општество распишува конкурс за графички решенија (илустрации) со кои сликовито ќе се претстават формите против говор на омраза на Интернет, со цел да се маркираат како појави и да се укаже на штетата која тие ја причинуваат на целото општество, а во рамки на иницијативата против говор на омраза на Интернет.

Право на учество имаат сите граѓани на Р. Македонија, а на конкурсот ќе се доделат две награди: награда од жирито и награда од публиката за популарност.

Повеќе информации за конкурсот можете да добиете тука.

Последни новости

Промотивни писма

Почитувани, доколку сакате да бидете во тек со соджини поврзани од овој тип, имате можност да ја оставите вашата e-пошта.