Uncategorized

Комуњар

Навредлив термин кој се употребува за именување на припадници и симпатизери на одредена политичка партија.

Пример 1: Употреба на терминот во статус

на социјалната мрежа “Facebook“

komunjari

Автор:

Последни новости

Промотивни писма

Почитувани, доколку сакате да бидете во тек со соджини поврзани од овој тип, имате можност да ја оставите вашата e-пошта.